Hi-tech News.at.ua
Головна
Вхід
Реєстрація
Неділя, 19.05.2024, 05:10Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [2]

Статистика
j

Форма входу

Головна » Статті » Новини

У Nokia немає "Плану Б"
Nokia в майбутньому розраховує зв'язати себе виключно з ОС Windows Phone. Ніяких інших планів або відступних шляхів у компанії немає. "Наш" План Б "полягає в успішному здійсненні« Плану A "(випуску WP-девайсів)", - заявив віце-президент фінської компанії Віктор Сайес.



За словами віце-президента, компанія абсолютно задоволена поточними продажами її нових смартфонів на Windows Phone. Lumia 800 користується великим успіхом в "рідній" Фінляндії і входить в трійку найпопулярніших девайсів в сусідніх Швеції та Данії. Нещодавно стало відомо і про те, що компанії вдалося продати більше мільйона цих смартфонів.

Сайес повідомив, що Nokia переорієнтувалася, в першу чергу, на ринок США. Тому новий флагман компанії Lumia 900 дебютував саме в цій країні. "Якщо ми хочемо досягти успіху в усьому світі, нам спочатку треба досягти успіху в США" - заявив він.

Повна переорієнтація на Windows Phone тим не менш не означає того, що компанія повністю відмовилася від своєї першої  платформи Symbian - позавчора вийшло її нове оновлення Belle. Крім цього, відомо ще, як мінімум, про один підготовлюваний смартфон Nokia на цій ОС.
Категорія: Новини | Додав: Roman (09.02.2012)
Переглядів: 458 | Теги: Nokia, Nokia lumia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Теги
Samsung Nokia Nokia lumia HTC Motorola Apple Dell Acer Lenovo AR.drone PocketBook Gigabyte Amazon razer Panasonic Highscreen мтс Sony Ericsson Sony LG Sony PlayStation Fly Huawei

Друзі сайту
Блог о SEO

Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за роміщені матеріали та дії користувачів.
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz
CY-PR.com PR-CY.ru
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0