Hi-tech News.at.ua
Головна
Вхід
Реєстрація
Неділя, 19.05.2024, 06:06Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [2]

Статистика
j

Форма входу

Головна » Статті » Новини

Підтримка російської мови в Siri - дуже скоро
Одним з найбільших нововведень самого популярного iPhone 4S стала наявність інтелектуального помічника - Siri. Однак у зв'язку з тим, що він спочатку розумів тільки 3 мови (англійська, французька та німецька), Siri був абсолютно марний людям, розмовляючим на інших мовах.



Хоча Apple спочатку заявила, що в 2012 році інтелектуальний помічник "вивчить" також японську, китайську, італійську та іспанську, росіян та українців, охочих придбати iPhone 4S це анітрохи не втішало.

І ось китайське hi-tech видання DoNews розповсюдило інформацію, згідно якої вже в наступному місяці Siri почне розпізнавати російську мову і голосові команди. Крім цього, також в березні, з'явиться підтримка китайської та японської мов.

Те, що Apple приділяє увагу китайському і японському - не дивно. Ми знаємо, що у Apple дуже великі плани з продажу в Китаї в 2012 році, а Японія і зараз є ключовим ринком американської компанії - про це свідчить хоча б те, що продажі iPhone 4S стартували там одночасно з США.

Чому в пріоритетному списку Apple виявилася Росія - незрозуміло. Однак здатність Siri розуміти російську мову однозначно позначиться на популярності iPhone 4S в Росії, Україні та інших країнах на території СНД. Сподіваємося, що інформація DoNews не виявиться всього лише чутками.
Категорія: Новини | Додав: Roman (09.02.2012)
Переглядів: 412 | Теги: Apple | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Теги
Samsung Nokia Nokia lumia HTC Motorola Apple Dell Acer Lenovo AR.drone PocketBook Gigabyte Amazon razer Panasonic Highscreen мтс Sony Ericsson Sony LG Sony PlayStation Fly Huawei

Друзі сайту
Блог о SEO

Адміністрація сайту не несе жодної відповідальності за роміщені матеріали та дії користувачів.
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz
CY-PR.com PR-CY.ru
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0